Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu Radio Rekord onair Radio Rekord onair
środa, 17 grudnia 2025 08:11

Dwie książki kulinarne w dorobku Muzeum Wsi Kieleckiej, które warto poznać

Gośćmi Radia Rekord są Katarzyna Korus, dyrektor Muzeum Wsi Kieleckiej. Małgorzata Pawlik autorka książki "Jak ziarno stało się chlebem" oraz Klaudia Biela-Marzec autorka "Kuchni okupacyjnej". Publikacje mają wartość edukacyjną, rozrywkową i kulinarną.

Zapraszamy do wysłuchania wywiadu:


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Chcemy, żeby nasze publikacje były powodem do rozpoczynania dyskusji prowadzonej przez naszych Czytelników; dyskusji merytorycznej, rzeczowej i kulturalnej. Jako redakcja jesteśmy zdecydowanym przeciwnikiem hejtu w Internecie i wspieramy działania akcji "Stop hejt".
 
Dlatego prosimy o dostosowanie pisanych przez Państwa komentarzy do norm akceptowanych przez większość społeczeństwa. Chcemy, żeby dyskusja prowadzona w komentarzach nie atakowała nikogo i nie urażała uczuć osób wspominanych w tych wpisach.

Komentarze