Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu Radio Rekord onair Radio Rekord onair
niedziela, 14 grudnia 2025 16:21

Cieszy podniebienie, ale też oko

Podczas I Mistrzostw Polski Szkół Gastronomicznych, w przerwie między prezentacjami dań konkursowych, popis specjału japońskiej kuchni - sushi, dał Adrian Salamon z Kusa Sushi.

Uczniowie Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Kielcach zabłysnęli podczas finału Mistrzostw Polski Szkół Gastronomicznych. W kuluarach natomiast można było zobaczyć tłum gapiów i chętnych do spróbowania efektownego sushi Adriana Salomona - właściciela restauracji Kusa Sushi przy Placu Wolności w Kielcach. Furrorę zrobił podpalany węgorz z aromatem dymu wędzarniczego. Danie przyrządzone było w sposób spektakularny i smakowało niecodziennie.



Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Chcemy, żeby nasze publikacje były powodem do rozpoczynania dyskusji prowadzonej przez naszych Czytelników; dyskusji merytorycznej, rzeczowej i kulturalnej. Jako redakcja jesteśmy zdecydowanym przeciwnikiem hejtu w Internecie i wspieramy działania akcji "Stop hejt".
 
Dlatego prosimy o dostosowanie pisanych przez Państwa komentarzy do norm akceptowanych przez większość społeczeństwa. Chcemy, żeby dyskusja prowadzona w komentarzach nie atakowała nikogo i nie urażała uczuć osób wspominanych w tych wpisach.

Komentarze