Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu Radio Rekord onair Radio Rekord onair
sobota, 13 grudnia 2025 05:01

Kiełbasa, boczek i pasztet - mocne trio wielkanocne

Ucztowanie zbliża się wielkimi krokami. Czas pomyśleć jakie produkty mięsne będą najlepszą podstawą żurku, a które na desce. Jak zadbać o długi czas przydatności do spożycia kiełbasy i jaki skład mają najlepsze pasztety - te tajniki znają producenci. Eksperci Henryka i Konrad Zychowiczowie podzielili się swoim doświadczeniem.

Śniadanie wielkanocne powinno być wyjątkowe i uroczyste. Polacy trzymają się mocno tradycji. Które produkty mięsne  wybierają najchętniej i jak dobrać je do celów kulinarnych, warto posłuchać  wywiadu z właścicielami Przetwórstwa Mięsnego z 33 letnią tradycją.

 



Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Chcemy, żeby nasze publikacje były powodem do rozpoczynania dyskusji prowadzonej przez naszych Czytelników; dyskusji merytorycznej, rzeczowej i kulturalnej. Jako redakcja jesteśmy zdecydowanym przeciwnikiem hejtu w Internecie i wspieramy działania akcji "Stop hejt".
 
Dlatego prosimy o dostosowanie pisanych przez Państwa komentarzy do norm akceptowanych przez większość społeczeństwa. Chcemy, żeby dyskusja prowadzona w komentarzach nie atakowała nikogo i nie urażała uczuć osób wspominanych w tych wpisach.

Komentarze