Wieczór uświetni Paweł Gruba znany z programu Hell's Kitchen, a wyborne praliny dostarczy sam Krzysztof Zamczyk. Na deser czekają Was pyszności przygotowane przez utalentowanych uczniów Zespołu Szkół ZDZ w Kielcach, uczestników szkolnej akademii cukiernictwa "Sweet Masters School".
Kolacja będzie składała się z 5 dań, a na zakończenie czeka Was wyjątkowy deser. Nie możemy zapomnieć o głównym daniu i przystawce, które będą specjalnością od naszego szefa kuchni, Mateusza Chedy oraz Kurta Schellera.
Podczas kolacji nie zabraknie muzyki na żywo, a wyjątkowe wina zapewni gościom Willa Win.
Przyjedźcie i poczujcie się jak gwiazdy!
Rezerwacje pod numerem telefonu +48 41 340 35 00.
24 listopada 2023 roku o godzinie 19:00 w Restauracji La Sora. Będzie to wieczór pełen smaków, muzyki i wyjątkowych doświadczeń kulinarnych!
Szef kuchni restauracji La Sora Mateusz Cheda jest specjalistą w nowoczesnej kuchni polskiej oraz azjatyckiej, laureatem wielu prestiżowych konkursów kulinarnych, w tym 2. miejsca w europejskim konkursie Nestle Culinary Cup.
Nasz szef kuchni pracował na stażu w renomowanej warszawskiej restauracji Atelier Amaro, z gwiazdką Michelin.
Podczas tej wyjątkowej kolacji, kucharze zaserwują Wam wykwintne dania z jeleniem, obiecując niezapomniane doznania kulinarno-muzyczne. Nie przegapcie tej wyjątkowej okazji. Już teraz skorzystajcie z vouchera na kolację, który dostępny jest pod linkiem: KLIKNIJ.







Napisz komentarz
Komentarze