Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu Radio Rekord onair Radio Rekord onair
piątek, 12 grudnia 2025 18:36

Podpowiedzą, jak skutecznie przygotować się do kontroli SANEPIDU

Centrum Rozwoju Lokalnego w Ostrowcu Świętokrzyskim, we współpracy z Powiatową Stacją Sanitarno-Epidemiologiczną, zaprasza przedsiębiorców oraz osoby planujące założenie działalności gastronomicznej na bezpłatne spotkanie informacyjne.

Tematem spotkania będą urzędowe kontrole żywności przeprowadzane przez Państwową Inspekcję Sanitarną w zakładach branży spożywczej. Uczestnicy dowiedzą się, jak skutecznie przygotować się do kontroli SANEPID-u. Omówione zostaną rodzaje kontroli, dokumenty wymagane podczas inspekcji, zasady przygotowania lokalu do kontroli, czy systemy GHP, GMP i HACCP. Spotkanie poprowadzi Urszula Walczyk, Kierownik Sekcji Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia w ostrowieckim SANEPIDZIE.

Spotkanie odbędzie się w środę, 7 maja w godzinach od 10 do 13 w Centrum Rozwoju Lokalnego przy ul. Sandomierskiej 26A. Zapisy pod numerem telefonu: 41 248 03 70 oraz mailowo: [email protected]


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Chcemy, żeby nasze publikacje były powodem do rozpoczynania dyskusji prowadzonej przez naszych Czytelników; dyskusji merytorycznej, rzeczowej i kulturalnej. Jako redakcja jesteśmy zdecydowanym przeciwnikiem hejtu w Internecie i wspieramy działania akcji "Stop hejt".
 
Dlatego prosimy o dostosowanie pisanych przez Państwa komentarzy do norm akceptowanych przez większość społeczeństwa. Chcemy, żeby dyskusja prowadzona w komentarzach nie atakowała nikogo i nie urażała uczuć osób wspominanych w tych wpisach.

Komentarze